Eurofatade  
 
 
 
 
 

 
 
Servicii
  • Consultanta
  • Proiectare
  • Executie
  • Montaj
  • Garantie

Prin personalul pe care-l are angajat, cu experienta in domeniul tamplariei, pereti cortina si placari verticale, Eurofatade Development asigura atat beneficiarilor finali cat si proiectantilor, consultanta de specialitate in sensul gasirii solutiilor optime din punct de vedere al costurilor si termenelor de executie cu respectarea viziunii arhitecturale asupra obiectivului aflat in executie. Consultanta este asigurata din momentul inceperii proiectarii ( varianta recomandata pentru o buna optimizare cantitativa a materialelor care urmeaza a fi puse in opera) si pe tot parcursul derularii lucrarii astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit si apreciat de catre client.

 

Eurofatade Development asigura proiectarea tehnologica prin biroul propriu de proiectare, ceea ce permite o mare flexibiliate si rapiditate in executie. Proiectarea se executa pe etape, incepand cu documentatia de avizare beneficiar (astfel, ca ceea ce urmeaza sa fie executat sa corespunda cerintelor benefeciarului final) si urmand cu documentatia tehnologica pentru executie in atelier si documentatia tehnica pentru santier.

 

Firma detine atelier propriu pentru prelucrarea profilelor din aluminiu, pentru tamplarie si pereti cortina. Atelierul, in suprafata de 570 mp, este dotat cu masini, unelte, utilaje, stante si dispozitive necesare unelor prelucrari impuse de standardele in viguare, avand recomandari din partea ALUKÖNIGSTAHL (furnizor de sistem Schuco pentru Romania) si Metra East Europe ( furnizor de sistem Metra pentru Romania), ca atelierul indeplineste conditiile necesare pentru o foarte buna executie a elementelor din aluminiu

 

Eurofatade Development are angajati proprii cu experienta vasta in montajul elementelor de tamplarie, pereti cortina si vitrine din sticla securizata, organizati in echipe de montaj bine utilate si cu mijloace de transport proprii. Pentru lucrarile de amploare , societatea deruleaza activitati de montaj cu subantrepenori de specialitate cu care s-au format de-a lungul timpului foarte bune relatii de colaborare in scopul atingerii obiectivului final.

 

Pentru toate lucrarile executate acordam atat prin contract cat si prin certificate, garantia furnizorului de sistem pentru materiale si accesorii, precum si garantia legala pentru confectie si punere in opera. Firma este certificata ISO 9001:2008.

 

 

 


 
Lucrari curente
 
 
    copyright 2008 EuroFatade